kırklareli prefabrik Options

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin kışları ise sıcak olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da beraberinde getirmesiyle birlikte edirne prefabrik ev çok fazla tercih edilmesini sağlamaktadır. Yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz ev ile ilgili süreci başlatmaktır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek tekirdağ prefabrik dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kırklareli prefabrik kalınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik tekirdağ prefabrik ev fiyatları betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Öncelikle prefabrik evler, geleneksel inşaat yöntemlerine kıyasla daha hızlı bir şekilde inşa edilebilmektedir. Bu durum, prefabrik ev yapımı sırasında hem zaman hem de işçilik maliyetlerinden tasarruf edilmesini sağlamaktadır.

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha yüksek yalıtım ve A sınıfileı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

Edirne prefabrik ev modelleri arasında tek katlı, dubleks ve iki katlı seçenekler bulunmaktadır. Her bir modelin farklı avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde çanakkale prefabrik ev modelleri kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik villa fiyatına zemin betonundan oturuma hazır kuruluma her şey dahildir.

Report this wiki page